Spar penge med god isolering

Isolering er vigtigt - både for økonomien og klimaet

Hvis du har boet i en bolig med dårlig isolering, ved du, hvorfor god isolering er så vigtigt. En dårligt isoleret bolig betyder nemlig kolde vintre, et mindre godt indeklima og ikke mindst en høj varmeregning. 

Derfor er der også mange penge at spare ved at få isoleret boligen ordentligt. Du vil ikke bare opleve, at varmeregningen styrtdykker – boligen stiger også i værdi, hvilket er en stor fordel, hvis du på et tidspunkt skal sælge den.

Det kræver selvfølgelig, at isoleringen er ordentligt udført. Derfor anbefaler vi, at du får hjælp af professionelle håndværkere, som har helt styr på opgaven.

Her på siden kan du blive meget klogere på, hvad isolering er, og hvorfor det er så vigtigt. Vi giver dig også tips og tricks til, hvordan du kan finde den helt rigtige fagperson til at varetage opgaven.

5 fordele ved at have god isolering:

Få professionel hjælp til isolering

I mange varehuse kan du købe materialer og redskaber til isolering. Så kan man ikke bare gøre det selv? Visse opgaver kan du selvfølgelig godt varetage selv. Det vil bare koste tid, penge og kræfter.

Vigtigst af alt er det, at opgaven bliver udført korrekt. Ellers risikerer du jo bare, at isoleringen slet ikke batter. Og det er jo virkelig ærgerligt, hvis du lige har investeret tid og penge i projektet.

Mange kaster sig ud i et isoleringsprojekt, fordi de tænker, at det er den billigste løsning. Det ser måske også sådan ud ved første øjekast. Problemet er bare, at hvis arbejdet ikke er rigtigt udført, har du ikke sparet en krone. Snarere har du mistet penge, helt unødvendigt.

Af samme grund anbefaler vi, at du får professionelle ind over. Med en professionel håndværker kan du være sikker på, at resultatet bliver godt. Du kommer i mål med en vellykket isolering, som kan spare dig mange penge – også på den lange bane. 

Det kan professionelle håndværkere hjælpe dig med:

 • Isolering af loft 
 • Gulvisolering
 • Efterisolering
 • Hulmursisolering
 • Teknisk isolering
 • Mange andre isoleringsopgaver

Spar penge på varme

De fleste har hørt udtrykket, “at fyre for fuglene”. Det er ikke just et udtryk, der har en positiv klang. Det vil nemlig sige, at varmen slipper ud af din bolig, så det kun er fuglene, der får glæde af den. Det er jo temmelig ærgerligt, eftersom det er dig – og ikke fuglene – der betaler for varmen.

Én af de helt store grunde til at få boligen godt og grundigt isoleret er da også, at du sparer penge på varmen. Du vil ret hurtigt opdage, at tallene på regningen bliver mindre, og på sigt kan det spare dig mange penge. Generelt bliver det billigere at bo i din bolig, og det er jo en stor og behagelig fordel.

Gør boligen mere værd med god isolering

Udover at du får en lavere varmeregning som følge af god isolering, bliver din bolig også mere værd. Folk betaler nemlig gerne for et velisoleret hjem, hvor der er rart at være, sommer som vinter. Derimod er man som kunde langt mere tøvende overfor en dårligt isoleret bolig.

Hvis din bolig er af en ældre dato, er det ikke sikkert, at den lever op til de nyeste krav om isolering. Det kan få selv den mest ivrige boligjæger til at blive usikker. Du har langt bedre chancer for at få solgt boligen hurtigt, smertefrit og til en god pris med en super isolering.

Som nævnt bliver boligen generelt billigere at sidde i, når den er godt isoleret. Det gør den selvfølgelig en hel del mere attraktiv på markedet. 

Alt i alt får du altså et hjem, som er nemmere at sælge, og som du kan få flere penge for. Det kan være meget betryggende at vide, også selvom du ikke står og skal af med boligen lige nu og her. På mange måder kan du altså se isoleringsopgaven som en investering.

Slut med kolde tæer om vinteren

Isolering giver mange andre fordele end bare økonomiske. Først og fremmest gør det din bolig langt mere behagelig at opholde sig i, især om vinteren. I det hele taget giver et godt isolerings-arbejde et bedre og mere veltempereret indeklima.

Der er næppe noget, der er mere frustrerende end at skrue varmeapparatet op på max, uden at det virker. Samtidig ved man, at ikke bare varmen, men også pengene, fosser ud. Det kan hurtigt få vinteren til at føles en hel del længere, end den behøver.

Hvis du har siddet med kolde tæer under tæppet hjemme i din bolig om vinteren, ved du, hvor træls dårlig isolering er. Det er bare ikke lige så hyggeligt, som når der er lunt og godt. Med god isolering undgår du spændte muskler, og du sover bedre om natten.

Derfor skal du have hjælp af en håndværker:

 • En fagperson ved præcis, hvad han eller hun laver.
 • På den måde får du den mest optimale isolering af din bolig.
 • Med professionel hjælp vil du spare mest – på den lange bane.
 • Du skal ikke selv ud at købe materialer og redskaber.
 • Du skal ikke researche på metoder og fremgangsmåder.
 • Du undgår risikoen for at gøre arbejdet forkert og ende ud med dårlig isolering og spildte penge.

Brug din tid på det, der er vigtigt

Der er mange gode grunde til at hyre et kompetent håndværkerfirma til at ordne din isolering. De fleste danskere har en travl hverdag og et tætpakket program. Man har ikke nødvendigvis tiden – eller kræfterne – til det helt store gør-det-selv-isoleringsprojekt.

Det slipper du heldigvis for med en håndværker. Han eller hun er ekspert i isolering og har al den nødvendige viden. Derfor kan du bare læne dig tilbage og lade de professionelle tage over. I stedet kan du bruge din tid på dét, der er vigtigt for dig, fx familien, kæresten, vennerne eller hobbyen.

Hvad koster isolering?

Prisen på isolering afhænger af flere ting, heriblandt boligens alder og størrelse. Prisen afhænger også af, hvilken slags isolering du har brug for. Hulmursisolering ligger fx til en anden pris end isolering af gulv eller loft.

I mange tilfælde vil håndværkeren komme ud og se på din bolig. Han eller hun bruger sin faglige viden til at vurdere, hvilken type isolering du har brug for. Ofte kan du være heldig at få et uforpligtende tilbud, så du kan blive klogere på prisen – uden at betale for det.

Når det er sagt, kan priserne svinge en del. Landets håndværkere og firmaer har forskellige aftaler og tilbud, og det er ikke alle, som er lige fordelagtige for dig. Derfor er det en god idé at gøre dig umage for at finde et godt match. 

Find det rette håndværker-match

Bolifo er her for at hjælpe dig med at finde det helt rette håndværker-match til din isoleringsopgave. Vi er din match-maker, når det kommer til håndværkere! 

Vi deler ud af vores viden om landets dygtige håndværkere, deres tilbud og priser. Vi mener nemlig, at der bør være gennemsigtighed, når det kommer til markedet. Det skal være nemt og lige til at finde ud af, hvad der er det billigste og bedste tilbud på isolering.

Vores mission er at gøre det nemmere for dig at finde det bedst mulige tilbud på netop din opgave. Det bedst mulige tilbud får du, når pris og kvalitet går op i en højere enhed for dig. Du skal med andre ord være glad for det, du betaler for.

Find et godt tilbud på isolering

Med Bolifo kan du nemt og hurtigt komme i mål med et godt tilbud på dit isoleringsprojekt. Vi giver dig en oversigt over håndværkere og firmaer, samt deres priser og fordele. På den måde kan du sammenligne og finde den aftale, der giver bedst mening for dig.

Det er naturligvis ganske gratis at benytte vores tjeneste. Der er ikke noget, der forpligter, indtil du vælger at indgå en konkret aftale med en håndværker. Du kan altså med fordel benytte vores side til at finde frem til de mest ideelle håndværker-matches.

God vind og god isolering!