Granitskærver tilbud – få hurtig tilbud her

Find de bedste tilbud på granitskærver

Søger du et godt tilbud på granitskærver til dit haveprojekt? Eller måske til din indkørsel? Så er du landet det rette sted.

Her på siden vejleder vi dig til markedets bedste tilbud på granitskærver. Derudover sørger vi også for at give dig nogle gode tips og tricks med på vejen. Dem kan du bruge til at opnå en endnu bedre pris på granitskræver. De bedste af disse guldkorn finder du til sidst, så læs med hele vejen for at få de bedste tilbud på granitskærver.

Sådan spotter du de gode tilbud på granitskærver

Hvordan ved du om et tilbud på granitskærver er godt eller mindre godt? Der er mange derude, som er parate til at kaste tilbud i din retning for at få dig til at bide på. Det er bare ikke alle tilbud, der er lige gode. 

Her får du nogle huskeregler, som du kan gå ud fra, når du skal vurdere de forskellige tilbud på granitskærver.

Huskeregel nr. 1: Der er forskel på den mængde granitskærver du køber, og den mængde, du skal bruge. 

Når du køber granitskærver, så vil udbyderne typisk sælge til en fast pris pr. ton. Men du har garanteret regnet dit behov ud i kubikmeter. Og her er det vigtigt for dig at vide, at et ton granitskærver ikke er det samme som en kubikmeter granitskærver.

Faktisk skal du anskaffe dig mellem 1,5 og 1,7 ton granitskærver før du har en kubikmeter. Hvis du skal bruge 4 kubikmeter granitskærver, så skal du altså indhente et tilbud på mellem 6 og 7 ton. Først når du har styr på denne tommelfingerregel kan du regne dine præcise udgifter ud, når du skal vurdere et tilbud på granitskærver.

Huskeregel nr. 2: Læg mærke til hvordan granitskærverne leveres.

Som udgangspunkt er læs-levering altid billigere end levering i big bag. Årsagen er, at der med en levering i big bag tilløber omkostninger til emballage, pakning, paller og håndtering. Hvis du støder på et tilbud på granitskærver, hvor du får leveret i big bags, så kan du næsten altid finde et tilbud på en tilsvarende mængde billigere, hvis du får leveret i læs.

Huskeregel nr. 3: Hold øje med mindste-mængderne.

Hvis du får en rigtig god pris på granitskærver, så kan det være fordi du binder dig til at købe en bestemt mængde.

Jo flere granitskærver du køber af gangen, desto mere mængderabat kan du få på købet. Og hvis du skal have granitskærver til en rigtig god pris pr. ton, så skal du ofte op i en bestilling på adskillige ton granitskærver. Mange tilbudssider giver blot en pris pr. ton granitskærver, og så er mængden skrevet med småt. Hold øjnene åbne, og brug din kritiske sans, når du bestiller et tilbud.

Prissammenligning på sorte granitskærver.

Priserne opdateres løbende.

Prissammenligning på grå granitskærver.

Priserne opdateres løbende.

Sammenlign tilbud på granitskærver med gennemsnitsprisen

Et tilbud på granitskærver kan nemt se flot ud, hvis man blot ser hvad den samme udbyder tidligere har taget for en tilsvarende mængde. 

Men hvis du skal vurdere om et tilbud på granitskærver virkelig er godt, så skal du altså ikke sammenligne med udbyderens egne før-priser. Derimod bør du holde tilbudsprisen op mod den gennemsnitlige markedspris på granitskærver.

Et ton granitskærver koster i gennemsnit mellem 1.000 kr. og 1.200 kr. i Danmark. Dog kan du selvfølgelig både finde granitskærver, der koster mindre pr. ton – og også nogle, der koster mere.

I den billige ende har vi set priser, der ligger rundt nede omkring de 700 kr. pr. ton. Dét er ekstraordinært billigt, og lader sig kun gøre, hvis du bestiller mange ton af gangen. Får du et tilbud på granitskærver, der ligger i dette leje, så kan du godt prise dig selv heldig – slå til med det samme.

I den dyrere ende kan du finde granitskærver, der koster omkring de 1.500-1.600 kr. Det kan være lokale forhold eller transportudgifter, der er udslagsgivende her.

Sådan beregner du hvor mange granitskærver du skal bruge

Når du skal hente et tilbud på granitskærver, så har du brug for at vide hvad dit behov er. Her kan du på forhånd beregne den nøjagtige mængde, som du skal bruge.

Du beregner dit behov for granitskærver i kubikmeter. Først skal du kende til størrelsen på det areal, du skal have dækket med granitskærver. Dernæst beslutter du dig for en lagtykkelse – det vil typisk være mellem 5 og 7 cm., alt afhængig af smag, funktion og behov. Til sidst kan du udregne dit behov ved at gange arealstørrelsen i kvm. med lagtykkelsen i meter.

For eksempel vil et areal på 30 kvm., og en lagtykkelse på 7 cm. give et behov på 30 x 0,07 ≈ 2 kubikmeter granitskærver.

Når du har beregnet mængden af kubikmeter granitskærver, du skal bruge, så kan du omregne denne volumen til ton. Det gør du ved at tage antallet af kubikmeter og gange det med 1,7. I forhenværende tilfælde kan vi lave regnestykket: 2 x 1,7 ≈ 3,5 ton granitskærver. I dette tilfælde ville vi reducere lagtykkelsen til 6 cm., og bestille et tilbud på 3 ton granitskærver.

Hold øje med tilbud på granitskærver i byggemarkederne

Nogle gange kan du være heldig at finde tilbud på mindre sække med granitskærver i byggemarkederne rundt omkring. Årsagen til disse tilbud kan være, at efterspørgslen har været mindre end ventet, eller at byggemarkederne blot kører nogle kampagner for at lokke kunder til.

Selvfølgelig kræver det noget ekstra arbejde fra din side, hvis du vil læsse op på granitskærver gennem sække a’ 30 kg. Men hvor langt er de fleste af os da ikke villige til at gå, hvis tilbuddet på granitskærverne er i orden?

I alle tilfælde kan du ofte benytte dig af disse tilbud, der som regel trækker prisen på granitskærver godt ned. Hold øje med byggemarkedernes tilbudsaviser – de varsler ofte tilbuddene lidt i forvejen.

Spar flere penge på granitskærver: Sådan gør du

Har du hentet det bedste tilbud på granitskærver, der er at finde i markedet, og synes du stadig ikke, at prisen rammer det rigtige niveau? Så er der her nogle råd at hente, der måske kan spare dig for endnu flere penge.

Sparetip nr. 1: Spørg naboen om de vil være med i indkøbet.

Når du handler granitskærver, og jagter de gode tilbud, så er mængder alfa og omega for rabatten. Jo større mængder du kan købe af gangen, desto bedre tilbud og priser på granitskærver får du.

Du kan overveje, om ikke naboen skal inviteres med i planlægningen af udendørs-arealerne. En af dine naboer kan garanteret også bruge en kubikmeter granitskærver eller to til dét projekt, der alligevel blev udskudt i årevis. 

Et alternativ er også at bestille en større mængde granitskærver end du skal bruge nu og her. Så kan du gemme resten til senere projekter i haven.

Sparetip nr. 2: Overvej en mindre lagtykkelse.

Den anbefalede lagtykkelse på granitskærver ligger på mellem 5 og 7 cm. (Dog kan dette tal godt svinge lidt alt afhængig af granitskærvernes funktion.) Hvis du skal have et større areal dækket med granitskærver, så kan du med fordel overveje, om ikke du kan gå med en lagtykkelse, der nærmer sig de 5 cm. istedet for 7 cm. Det kan hurtigt komme til at spare dig for flere tusinde kroner uden at betyde, at laget ikke er dækkende. 

Du skal selvfølgelig passe ekstra godt på med at lave et lag, der er tyndere end de anbefalede 5 cm. Hvis dit lag af granitskærver er tyndere end 5 cm., så risikerer du “huller” i belægningen – og det er ikke kønt.

Sparetip nr. 3: Lad granitskærver fylde et mindre areal end først planlagt.

Hvis du stadig har svært ved at acceptere prisen på de bedste tilbud på granitskærver, så bør du overveje om ikke du skal gå med et mindre areal i første omgang. Istedet for at dække både indkørsel og gangstier med granitskærver, så nøjes med indkørslen i første omgang. 

Du kan også vælge at indsnævre indkørslen med 10-15 cm. i en af siderne, og anlægge en lille græsbro istedet. Hvis du har en lang indkørsel, så kan denne lille detalje igen potentielt spare dig for tusinder af kroner. Og hvem ved – måske er resultatet endnu bedre end en “ren” indkørsel bestående udelukkende af granitskærver?

Her er det fantasien, der sætter grænser. Så vær kreativ, og få pengene til at række ved at ændre lidt i planerne undervejs.