Cozze pizzaovn

Overvejer du at anskaffe dig en Cozze pizzaovn? Så læs med her, hvor vi giver dig en hurtig indføring i den flotte koncept-pizzaovn fra Cozze.

Her får du et overblik over de forskellige pizzaovne, som du kan få fra Cozze. Vi hjælper dig med at vælge mellem de forskellige alternativer, og fortæller dig også lidt om det tilbehør, du kan købe ved siden af.

Læs med, og bliv inspireret (og udstyret) til mange gode pizzaoplevelser i fremtiden. Du kan godt forberede dig på, som de siger hos Cozze selv, at blive “nabolagets bedste pizza-bager.”

Prissammenligning på Cozze pizzaovn 13".

Priserne opdateres løbende.

Prissammenligning på Cozze pizzaovn 17".

Priserne opdateres løbende.

Hvad er en Cozze pizzaovn?

En Cozze pizzaovn er simpelthen blot en pizzaovn af mærket Cozze. Man skal snuse længe rundt før man finder flere informationer om Cozze som virksomhed på nettet. Men gode pizzaovne, der kan huskes for deres form, facon og karakter – ja, dét kan de finde ud af at lave!

Cozze pizzaovne er karakteriseret ved deres lave statur, simple design, klare linjer, en bred åbning til pizzaen uden låge, og et simpelt varmereguleringssystem. Ser du på en Cozze pizzaovn oppefra, så udgør den en perfekt kvadratisk form. Her vægtes symmetri og æstetik lige så højt som funktionalitet – og Cozze har opnået et tæt på perfekt look.

Alle Cozzes pizzaovne kommer med en stenbund til pizzaerne, og opvarmes via gas.

Varianter af Cozze pizzaovne

Når du skal have en pizzaovn, så er det først og fremmest vigtigt at tænke på hvor store pizzaer, du gerne vil lave. Her giver Cozzes pizzaovne dig to alternativer at vælge imellem: en 13” variant, og en 17” variant. 

Med en 13” pizzaovn får du muligheden for at bage pizzaer med en diameter på op til 13 tommer. Eller, for at sige det mere dansk, så kan du bare pizzaer på op til 34 cm. i diameter. En pizza med en diameter på 34 cm. svarer omtrent til en almindelig enkeltmandspizza, og passer til langt de fleste formål. Denne af Cozzes varianter af pizzaovne kommer med dimensioner på 53 x 53 x 29 cm. 

Vælger du derimod at gå med Cozzes 17”-pizzaovn, så får du en pizzaovn, der kan rumme selv de største pizzaer fra dit lokale pizzaria. Med denne størrelse ovn bliver du altså i stand til at matche størrelsen på en gængs familiepizza – og selvfølgelig også kvaliteten på den. Stenpladen i denne pizzaovn måler hele 42,5 x 42,5 cm. Ovnens dimensioner er selvsagt også større end 13”-versionen – 60,5 x 60,5 x 30,5 cm. 

Det er ikke kun størrelsen på ovnen, der adskiller Cozzes forskellige pizzaovne fra hinanden. Du kan nemlig også få begge størrelser af pizzaovnene med indbygget termometer. Prisen er blot et lille nøk opad, men den ekstra kontrol, som man får med pizzaovnens interne tilstand, kan være guld værd for den spirende pizzanørd i din mave.

Hvilken pizzaovn skal du vælge?

Når du skal vælge pizzaovn fra Cozze, så skal du først og fremmest forholde dig til, om du blot vil lave pizzaer af almindelig størrelse, eller om du skal op i den store størrelse til familiepizzaer.

Umiddelbart kan mange hurtigt komme til at tænke, at den lille pizzaovn er fint til deres behov. Og det kan den også sagtens være. Men tænk over det igen – hvis du køber en pizzaovn til brug i familien, så kan det faktisk være meget dejligt at have en pizzaovn, der kan rumme en hel familiepizza. 

Hvis I gerne hver især vil have nogle få slices af én pizza, og derefter en anden, så kan du optimere pizzabagningen rigtig meget ved at lave få, men store pizzaer. En stor pizzaovn kan spare dig for meget tid med madlavningen, og det er dejligt og bekvemmeligt for resten af din familie. Ja, for ikke at tale om hvor lækkert det også er med store pizzaer med alt godt!

Om du skal vælge en pizzaovn med indbygget termometer eller ej er mere end smagssag end et spørgsmål om behov for de fleste. Med en Cozze pizzaovn skal du ikke gå og se til pizzaen hele tiden. Når pizzaen lægges i ovnen, så går der altså ikke mere end 1-2 minutter før den er klar. Du har ikke behov for at skrue op eller ned, mens pizzaerne ligger der. Termometeret er derfor mere en guide, der kan hjælpe dig med at afgøre hvornår pizzaovnen er ordentligt opvarmet. Vil du gerne have det med, så er det selvfølgelig ikke mange penge at lægge oven i.

Få et overblik over de forskellige pizzaovne fra Cozze her.

Dette tilbehør kan du få med en Cozze pizzaovn

Der findes mange forskellige former for tilbehør, som du kan få med til din Cozze pizzaovn. Herunder gennemgår vi nogle af de mest anvendte.

Først og fremmest skal vi selvfølgelig fremhæve selve pizzastenen, som du kan købe som tilbehør til ovnen. Du får en pizzasten med i købet, når du køber en Cozze pizzaovn. Dog kan det være en god idé med en pizzasten i reserve, da stenene er tynde, og kan gå i stykker hvis man taber eller støder dem. Pizzastenen er en essentielt del af Cozzes pizzaovn, da det er pizzastenen, der står for den primære varmeoverførsel fra ovnen til pizzaens bund og skorpe. Dermed sikres det sprøde, lækre brød på dine pizzaer.

Hvis du gerne vil lave andet end pizza i din Cozze pizzaovn, så kan vi også anbefale, at du tilkøber støbejernspander med serveringsbræt. Cozze udbyder selv disse produkter, og de er lige til at smække noget lækkert kød og nogle grøntsager på, og så ind i pizzaovnen med dem. Maden tilberedes lige så hurtigt som var det en pizza du satte ind, og det bliver fantastisk lækkert af varmen og røgen.

Hvis du skal være en ægte pizzamester, så må du ikke glemme pizzaspaden. Med en pizzaspade sikrer du korrekt og sikker ind- og udtagning af din pizza, når den skal i ovnen. Pizzaspaden sørger for, at pizzaen ikke går i stykker. Pizzaspaden holder også dine hænder og fingre et godt stykke fra ovnens åbning, så du ikke kommer til at brænde dig. Hos Cozze kan du vælge mellem mange forskellige varianter – både af størrelse og form – når du skal handle en pizzaspade.

Ønsker du mere tilbehør til din Cozze pizzaovn end det, vi har nævnt ovenfor, så har du masser af muligheder. Vi kan bl.a. nævne skærebrætter af forskellige størrelser, pizzaruller, pizzahjul, stålbørster, infrarøde termometre, varmehandsker og meget mere. Jo, du kan hurtigt købe dig fattig i alle de forskellige ting, du kan få med til en Cozze pizzaovn. Til gengæld gør det også pizzabagningen til lidt af en sport, og der kan næsten gå pizzanørd i enhver, der først begiver sig ind i denne nye verden af perfekt pizzabagning.

Vi håber, at du med denne indføring er blevet klædt godt på til at handle din næste pizzaovn hos Cozze. Én ting er sikkert: Er der noget her i livet man fortryder, så er det ikke købet af en Cozze pizzaovn. Den vil du og din familie og venner blot glæde dig over – igen og igen og igen.