Cozze pizzaovn

Overvejer du at anskaffe dig en Cozze pizzaovn? Så læs med her, hvor vi giver dig en hurtig indføring i den flotte koncept-pizzaovn fra Cozze.

Her får du et overblik over de forskellige pizzaovne, som du kan få fra Cozze. Vi hjælper dig med at vælge mellem de forskellige alternativer, og fortæller dig også lidt om det tilbehør, du kan købe ved siden af.

Læs med, og bliv inspireret (og udstyret) til mange gode pizzaoplevelser i fremtiden. Du kan godt forberede dig på, som de siger hos Cozze selv, at blive “nabolagets bedste pizza-bager.”

Prissammenligning på Cozze pizzaovn 13".

Priserne opdateres løbende.

Prissammenligning på Cozze pizzaovn 17".

Priserne opdateres løbende.

Hvad er en Cozze pizzaovn?

En Cozze pizzaovn er simpelthen blot en pizzaovn af mærket Cozze. Man skal snuse længe rundt før man finder flere informationer om Cozze som virksomhed på nettet. Men gode pizzaovne, der kan huskes for deres form, facon og karakter – ja, dét kan de finde ud af at lave!

Cozze pizzaovne er karakteriseret ved deres lave statur, simple design, klare linjer, en bred åbning til pizzaen uden låge, og et simpelt varmereguleringssystem. Ser du på en Cozze pizzaovn oppefra, så udgør den en perfekt kvadratisk form. Her vægtes symmetri og æstetik lige så højt som funktionalitet – og Cozze har opnået et tæt på perfekt look.

Alle Cozzes pizzaovne kommer med en stenbund til pizzaerne, og opvarmes via gas.

Varianter af Cozze pizzaovne

Når du skal have en pizzaovn, så er det først og fremmest vigtigt at tænke på hvor store pizzaer, du gerne vil lave. Her giver Cozzes pizzaovne dig to alternativer at vælge imellem: en 13” variant, og en 17” variant. 

Med en 13” pizzaovn får du muligheden for at bage pizzaer med en diameter på op til 13 tommer. Eller, for at sige det mere dansk, så kan du bare pizzaer på op til 34 cm. i diameter. En pizza med en diameter på 34 cm. svarer omtrent til en almindelig enkeltmandspizza, og passer til langt de fleste formål. Denne af Cozzes varianter af pizzaovne kommer med dimensioner på 53 x 53 x 29 cm. 

Vælger du derimod at gå med Cozzes 17”-pizzaovn, så får du en pizzaovn, der kan rumme selv de største pizzaer fra dit lokale pizzaria. Med denne størrelse ovn bliver du altså i stand til at matche størrelsen på en gængs familiepizza – og selvfølgelig også kvaliteten på den. Stenpladen i denne pizzaovn måler hele 42,5 x 42,5 cm. Ovnens dimensioner er selvsagt også større end 13”-versionen – 60,5 x 60,5 x 30,5 cm. 

Det er ikke kun størrelsen på ovnen, der adskiller Cozzes forskellige pizzaovne fra hinanden. Du kan nemlig også få begge størrelser af pizzaovnene med indbygget termometer. Prisen er blot et lille nøk opad, men den ekstra kontrol, som man får med pizzaovnens interne tilstand, kan være guld værd for den spirende pizzanørd i din mave.

Hvilken pizzaovn skal du vælge?

Når du skal vælge pizzaovn fra Cozze, så skal du først og fremmest forholde dig til, om du blot vil lave pizzaer af almindelig størrelse, eller om du skal op i den store størrelse til familiepizzaer.

Umiddelbart kan mange hurtigt komme til at tænke, at den lille pizzaovn er fint til deres behov. Og det kan den også sagtens være. Men tænk over det igen – hvis du køber en pizzaovn til brug i familien, så kan det faktisk være meget dejligt at have en pizzaovn, der kan rumme en hel familiepizza. 

Hvis I gerne hver især vil have nogle få slices af én pizza, og derefter en anden, så kan du optimere pizzabagningen rigtig meget ved at lave få, men store pizzaer. En stor pizzaovn kan spare dig for meget tid med madlavningen, og det er dejligt og bekvemmeligt for resten af din familie. Ja, for ikke at tale om hvor lækkert det også er med store pizzaer med alt godt!

Om du skal vælge en pizzaovn med indbygget termometer eller ej er mere end smagssag end et spørgsmål om behov for de fleste. Med en Cozze pizzaovn skal du ikke gå og se til pizzaen hele tiden. Når pizzaen lægges i ovnen, så går der altså ikke mere end 1-2 minutter før den er klar. Du har ikke behov for at skrue op eller ned, mens pizzaerne ligger der. Termometeret er derfor mere en guide, der kan hjælpe dig med at afgøre hvornår pizzaovnen er ordentligt opvarmet. Vil du gerne have det med, så er det selvfølgelig ikke mange penge at lægge oven i.

Få et overblik over de forskellige pizzaovne fra Cozze her.

Dette tilbehør kan du få med en Cozze pizzaovn

Der findes mange forskellige former for tilbehør, som du kan få med til din Cozze pizzaovn. Herunder gennemgår vi nogle af de mest anvendte.

Først og fremmest skal vi selvfølgelig fremhæve selve pizzastenen, som du kan købe som tilbehør til ovnen. Du får en pizzasten med i købet, når du køber en Cozze pizzaovn. Dog kan det være en god idé med en pizzasten i reserve, da stenene er tynde, og kan gå i stykker hvis man taber eller støder dem. Pizzastenen er en essentielt del af Cozzes pizzaovn, da det er pizzastenen, der står for den primære varmeoverførsel fra ovnen til pizzaens bund og skorpe. Dermed sikres det sprøde, lækre brød på dine pizzaer.

Hvis du gerne vil lave andet end pizza i din Cozze pizzaovn, så kan vi også anbefale, at du tilkøber støbejernspander med serveringsbræt. Cozze udbyder selv disse produkter, og de er lige til at smække noget lækkert kød og nogle grøntsager på, og så ind i pizzaovnen med dem. Maden tilberedes lige så hurtigt som var det en pizza du satte ind, og det bliver fantastisk lækkert af varmen og røgen.

Hvis du skal være en ægte pizzamester, så må du ikke glemme pizzaspaden. Med en pizzaspade sikrer du korrekt og sikker ind- og udtagning af din pizza, når den skal i ovnen. Pizzaspaden sørger for, at pizzaen ikke går i stykker. Pizzaspaden holder også dine hænder og fingre et godt stykke fra ovnens åbning, så du ikke kommer til at brænde dig. Hos Cozze kan du vælge mellem mange forskellige varianter – både af størrelse og form – når du skal handle en pizzaspade.

Ønsker du mere tilbehør til din Cozze pizzaovn end det, vi har nævnt ovenfor, så har du masser af muligheder. Vi kan bl.a. nævne skærebrætter af forskellige størrelser, pizzaruller, pizzahjul, stålbørster, infrarøde termometre, varmehandsker og meget mere. Jo, du kan hurtigt købe dig fattig i alle de forskellige ting, du kan få med til en Cozze pizzaovn. Til gengæld gør det også pizzabagningen til lidt af en sport, og der kan næsten gå pizzanørd i enhver, der først begiver sig ind i denne nye verden af perfekt pizzabagning.

Vi håber, at du med denne indføring er blevet klædt godt på til at handle din næste pizzaovn hos Cozze. Én ting er sikkert: Er der noget her i livet man fortryder, så er det ikke købet af en Cozze pizzaovn. Den vil du og din familie og venner blot glæde dig over – igen og igen og igen.

Cozze pizzaovn bord

Et Cozze pizzaovn bord er idéelt til dig, der har en Cozze pizzaovn, men ikke noget oplagt sted at stille ovnen. 

Med dette bord får du i sandhed kastet et professionelt look over dine pizza-kundskaber, når du først går i sving. Ud over looket giver bordet dig selvfølgelig også en komfortabel arbejdsstation at bage dine pizzaer ved. Her kan du have alle de nødvendige redskaber inden for umiddelbar rækkevidde. 

På siden her går vi i dybden med pizzaovns-bordet fra Cozze. Vi giver dig et komplet overblik over hvad du kan bruge pizzaovns-bordet til, og hvordan det anvendes. Så kan du finde ud af, om det er noget for dig.

Prissammenligning på Cozze udebord til pizzaovn.

Priserne opdateres løbende.

Cozze pizzaovn bordet giver et sikkert underlag til pizzaovnen

En Cozze pizzaovn er en pizzaovn til udendørs brug. Og så snart de fleste danskere bevæger sig udenfor, så opstår der en mangel på overflader at stille ting som udendørs ovne på.

Faktisk kommer denne mangel til udtryk i en uheldig vane, som et ukendt antal danske pizzaovns-entusiaster har ladet snige sig ind. Denne uheldige vane består i, at pizzaovnen får sin faste plads i et hjørne på et udebord af træ. Det er ikke særlig smart, da ovnen bliver meget varm under brug, og risikerer at afsætte mørke mærker på træet. Det er heller ikke utænkeligt, at det kan være forbundet med en betydelig brandfare at stille sin Cozze pizzaovn på et træbord.

Med pizzaovns-bordet fra Cozze får du et sikkert underlag til din pizzaovn, når den er i brug. Bordets overflade (og sider) består af zinkbelagt og pulverlakeret matsort stål. Det gør bordet sikkert at bruge sammen med Cozzes pizzaovn. Derudover sikrer det også en god kontinuitet i stilen mellem bordet og pizzaovnen, da begges overflader er af samme materiale og farve. 

Størrelsen på bordets overflade (60 x 60 cm.) sikrer også, at du både kan bruge bordet til Cozzes store såvel som lille pizzaovn. Og med en højde på 80,5 cm. får du løftet pizzaovnen godt i vejret, så du ikke skal gå og krumme dig sammen, eller stå på tæer, når du skal til pizzaen.

Ekstra features ved Cozzes pizzaovn bord

Cozzes pizzaovn bord kommer selvfølgelig med mere end blot en overflade, som du kan stille din pizzaovn på. Lad os nævne 3 udvalgte funktioner ved bordet, som du bliver glad for.

Cozze pizzaovn bord har et lækkert udtræksbord i FSC-certificeret træ.

Når du har trukket pizzaen ud af ovnen, og ikke ved hvor du lige skal stille den, så er det lækkert med lidt ekstra bordplads i en fart. Udtræksbordet, som du finder lige under pizzaovns-bordets øverste flade, måler 43 x 35 cm., og passer dermed perfekt til pizzaer af den mindre størrelse. Om du vil lægge den friskbagte pizza på udtræksbordet, eller om det skal være den næste, der skal ind, bestemmer du selv.

Udtræksbordet er hårdt, og kan nemt fungere som skærebræt. Du kan altså udskære den færdige pizza direkte på udtræksbordet, hvis du ønsker det. Aldrig har det været så nemt og ligetil at være pizzamester.

Udtræksbordet er desuden i FSC-ceritificeret træ. FSC-certificeringen betyder, at træet til udtræksbordet er udvundet gennem ansvarlig skovdrift. Du kan læse mere om FSC-mærkningsordningen her.

Hav redskaberne lige ved hånden med gourmetstænger med S-kroge.

Når du laver pizzaer i Cozzes pizzaovn, så er der flere forskellige redskaber, som du skal jonglere rundt med. Varmehandsker, pizzaspader, pizzahjul, termometre… ja, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for hvor kreativ du kan blive i din pizzabagning. Og med kreativiteten følger der altså bare redskaber, der skal hjælpe dig videre.

Med Cozze pizzaovn bordet har du mulighed for at hænge alle dine redskaber op på S-kroge monteret på gourmetstængerne, som du finder på begge af bordets sider. Gourmetstængerne samt krogene er oven i købet i rustfrit stål, så de bevarer deres flotte, glanslook hele sæsonen. 

Bliv en uafhængig pizzabager, når de rette redskaber aldrig er mere end en håndsrækning væk. Fik vi sagt, at disse gourmetstænger også får dig til at se særdeles professionel ud?

Cozze pizzaovn bordet kommer på hjul

Med Cozze pizzaovn bordet på hjul slipper du for at være afkoblet resten af selskabet, mens du bager pizzaerne. Nu kan du nemlig nemt helt selv bestemme hvor pizzaovnen skal stå, når pizzaerne skal tilberedes.

Og du skal heller ikke være bange for, at bordet skrider rundt omkring mens ovnen er i gang. Hjulene kan nemlig bremses, når du har fundet det rette sted at tilberede pizzaerne. Så bliver bordet stående stabilt hvor du vil have det.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være forbundet med betydelige sikkerhedsrisici at rulle rundt med Cozze pizzaovn bordet, mens pizzaovnen er varm. Bordet skal altid låses under anvendelse af pizzaovnen, og det skal stå på en plan flade. Det er din opgave at være ansvarlig og opmærksom i omgangen med pizzaovnen på pizzabordet.

Dimensioner og specifikationer

Mærke: Cozze
Dybde: 60 cm.
Bredde: 60 cm.
Højde: 80,5 cm.
Materiale: Pulverlakeret rustfrit stål, FSC-certificeret træ