Bedste pizzaovn

Er du på udkig efter en god pizzaovn, der sikrer de sprødeste pizzabunde, og det saftigste fyld, hver gang? Så skal du læse med her, hvor vi giver dig et glimrende overblik over de 3 bedste pizzaovne på markedet i 2022. 

Med en professionel pizzaovn er du sikret et ry blandt din familie, venner og bekendte, der næsten er et pizza-rygmærke værdigt. Du vil med ét blive i stand til at tilberede de lækreste pizzaer til enhver anledning. Der er ingen hemmelige ingredienser, der gør forskellen mellem en god og en mindre god pizza. Det er såmænd blot den bedste pizzaovn på markedet, der gør hele forskellen. Folk vil elske dig for de evner, du får med disse pizzaovne.

Vi giver dig desuden også nogle tips og tricks til hvad du skal kigge efter, når du leder efter en god pizzaovn. Læs med, og bliv klædt på til at gøre et godt køb i dag.

Bedste indendørs pizzaovn: Sage Pizzaiolo (SPZ820) elektrisk pizzaovn

Specifikationer:

  • Mærke: Sage
  • Dimensioner: 47 x 46 x 27 cm.
  • Bageflade: 30 x 30 cm.
  • Energikilde: El
  • Effekt: 2100 W
  • Maks temperatur: 500 °C
  • Vægt: 17 kg.

Prissammenligning på Sage Pizzaiolo.

Priserne opdateres løbende.

Bedste pizzaovn til prisen: Cozze 17 pizzaovn til gas

Specifikationer:

  • Mærke: Cozze
  • Dimensioner: 60,5 x 60,5 x 30,5 cm.
  • Bageflade: 42,5 x 42,5 cm.
  • Energikilde: Gas

Prissammenligning på Cozze pizzaovn 17".

Priserne opdateres løbende.

Den bedste pizzaovn: Ooni Karu 16 XL pizzaovn

Specifikationer:

  • Mærke: Ooni
  • Dimensioner: 50 x 81,5 x 83,7 cm.
  • Bageflade: 42,42 x 42,42 cm.
  • Energikilde: Brænde eller kul (gas kan tilkøbes separat)
  • Maks temperatur: 500 °C
  • Maks opvarmningstid: 15 sek.
  • Vægt: 28,4 kg.

Prissammenligning på Ooni Karu 16 XL.

Priserne opdateres løbende.

Find den bedste pizzaovn til dig: Det skal du holde øje med

Når du skal finde den bedste pizzaovn, så er det vigtigt, at du ved hvad du skal lede efter. Her får du en kort introduktion, inden vi begynder at se på nogle konkrete produkter.

For det første, så skal du gøre op med dig selv om du ønsker en pizzaovn af sten eller af stål. Materialet, som pizzaovnen består af, har nemlig afgørende betydning for opvarmningen af pizzaovnen. En pizzaovn i stål vil altid være hurtig til at varme op (ja, vi snakker blot om sekunder, hvis du bruger gas). Til gengæld mister den hurtigt varmen igen. En pizzaovn i sten tager derimod typisk mellem 10 og 20 minutter om at varme ordentligt op, og blive klar til brug. Til gengæld holder den meget længe på varmen, og du kan nå at bage adskillige pizzaer på eftervarmen. 

Du skal også gøre op med dig selv hvordan du gerne vil opvarme din pizza. Her er der igen to alternativer: du kan fyre med enten træ eller med gas. Hvis du fyrer med træ, så får du en god, rustik røgsmag i din pizza, der kan være rigtig lækker. Til gengæld tager det godt med tid at fyre med træ, og den kan være besværlig at tænde. Er du til den nemme opvarmningskilde, så skal du fyre med gas. Det kræver blot gassen, et tryk på et par knapper, og så opvarmer det ufatteligt hurtigt.

Sidst skal vi betone, at du også gerne skal have en skorsten med på dine pizzaovne – især dem, der fyrer med træ eller kul. Uden en skorsten vil du komme til at stå i meget af røgen, og det er ikke rart.

Nu hvor du ved hvad du skal holde øje med i din fremtidige pizzaovn er det tid til at se på nogle produkter. Her er de 3 bedste pizzaovne, som vi har kunnet opsnuse i 2022.